Om oss

En pålitlig partner med nöjda kunder

Kort om oss

Vår organisation sysselsätter för närvarande cirka 60 personer, inklusive drygt 40 entreprenadelektriker, cirka 10 serviceelektriker och cirka 10 tjänstemän bestående av projektledare, kalkylatorer samt ekonomi- och HR-personal. Vårt huvudkontor ligger i Årsta, men vi har även en liten filial i city.

60

Experter

40

Entreprenadelektriker

10

Serviceelektriker

10

Tjänstemän

Affärsidé & vision

Storstadens elentreprenad ska vara en självklar partner för våra kunder när det kommer till såväl nyinstallationer som underhållsarbeten och service.

Affärsidé:
Vi ska vara en bra partner och ombesörja våra kunder. Vi ska alltid leverera med högsta möjliga kvalitet till ett rimligt pris med hållbarhet i åtanke.

Vision:
Vi vill växa och utveckla oss så att vi kan behålla samma genuina företagsanda som vi har idag.

Kundnöjdhet

Nöjda kunder gynnar företaget, men stärker även vår moral och arbetsvilja. Därför kan man förvänta sig hög kvalitet, utförd av kompetent personal med yrkesstolthet.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder genom att alltid leverera enligt deras förväntningar.

Medarbetare

Vi värderar våra medarbetares utveckling och trivsel högt.

Genom att erbjuda möjlighet till nya roller i organisationen, praktikplatser och kontinuerlig utbildning, säkerställer vi en stabil, kompetent och engagerad arbetsstyrka.

Många av våra medarbetare har arbetat länge inom företaget, vilket ger oss ett sammansvetsat team med hög expertis.

Vad vi gör

Vi står för kvalitet och kompetens. Vi är en trygg partner till våra kunder och uppfyller deras behov och önskemål.

Vi arbetar med många olika kategorier av kunder och utför arbeten på alla typer av fastigheter, inklusive kontor, restauranger, hotell, butiker/köpcenter, museum, skolor, vårdinrättningar samt bostäder.

Läs mer om våra tjänster